Kometensingel 184, 1033 BZ Amsterdam 15:00 - 22:00 020 846 7504

Arrangementen

Dehigh’s

Every day of the week a diffrent special!
Welkom in onze wereld voor de echte genieters van zaligheden. Wij van de Proeverij Noord hebben 3 high’s voor u samengesteld. Verwen u zelf met heerlijke zoetigheden, stoere biertjes en/of selectief gekozen wijnen of geef dit cadeau. Bij ons gaat het er om dat u een onvergetelijke avond hebt, waar in u alles combineert met heerlijke gerechtjes die u kunt delen met smaken van over de hele wereld!

HighTea

Onbeperkt genieten van ons ruime thee assortiment, etages met diverse heerlijke sandwiches, luxe bon bons, luxe gebakjes en hartige hapjes. Natuurlijk maakt een glaasje

het al helemaal af!


HighBeer

Voor de liefhebber hebben wij een stoere high beer van vier bijzondere, met hand geselecteerde speciaal bieren. Hier bij serveren wij bijpassende warme en koude hapjes van de Nomade wereldkeuken. Gegarandeerd een Bourgondische en super gezellige avond!

HighWine

Onze high wine arrangementen bieden een uitstekende mogelijkheid ommeerdere wijnen te proeven, in combinatie met culinaire kleine gerechtjes uit de Nomade wereldkeuken. Gegarandeerd een culinair avontuur!

Cocktailworkshop

Shake mee met de topper Roos! Voor één a twee uurtjes neemt Roos u mee op een bijzondere cocktail experience. Op deze manier leert u zelf de beste cocktails maken onder begeleiding van een professional. Altijd leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagen of een spontaan middagje. Verras uw familie, vrienden of collega´s met deze altijd gezellige workshop. U leert 3 verschillende soorten cocktails maken en doet mee aan leuke spelletjes die u allemaal verbindt. Zodat u niet kruipend naar huis gaat, maken wij heerlijke amuses voor tussendoor. Dit alles voor maar €29,50 p.p. U kunt dit in overleg ook combineren met het wapaz arrangement.

Verjaardagsborrel

Bij de proeverij noord is het de place to be om in intieme sferen uw verjaardag te vieren. Samen met uw familie, vrienden en/of kennissen genieten jullie van een middag of avond om nooit te vergeten. Of u nu met een kleine of grote groep komt, wij denken graag met u mee om deze avond onvergetelijk te maken.

Cadeaubon

Wilt u iemand verassen? Geef dan een cadeaubon van de Proeverij Noord cadeau. Onze cadeaubonnen maken we geheel naar wens, bijvoorbeeld als u een high wijn of een workshop cadeau wilt geven. Wilt u liever een vrij te besteden bedrag? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Geeft u aan wat u precies wilt, dan zorgen wij dat uw cadeaubon klaar ligt bij de Proeverij!

Wijnproeverij

Bent u een wijnliefhebber en wilt u meer te weten komen over wijnen? Tijdens onze wijnproeverij ligt de nadruk niet op kennis, maar op zelf ervaren. U kunt kiezen uit 3 varianten:
Wijnproeverij ?:
Tijdens een twee uur durende workshop leert u om wijnsmaken beter te herkennen. Naast het proeven van vier verschillende wijnsoorten, serveren wij luxe mondvermaakjes, zodat u de mooiste wijn-spijs combinatie zelf kunt ontdekken.

Wijnproeverij wapaz:
Wapaz zijn kleine culinaire gerechtjes van over heel de wereld. Bent u een echte liefhebber van de nomade wereldkeuken? Dan heeft u bij ons dubbel geluk. Wij maken van onze wapaz een echt festijn, en presenteren deze met 4 zorgvuldig gekozen wijntjes die de perfecte smaken combinaties opleveren.

Wijnproeverij deluxe:
Naast de heerlijkste gerechten proeft u de mooiste wijnen, onder begeleiding van een van onze vinologen. Dit prachtige arrangement is een fantastische ervaring voor de echte levensgenieters.